Najveći izbor fitnes opreme na Balkanu!

MATRIX – S3X STEPPER

1,800.00KM

Matrix S3x Stepper ima prikladne i udobne ručke. Redovita upotreba će povećati mišićnu izdržljivost, poboljšati kardio izdržljivost i pomoći pri zdravom gubitku težine. Ako želite mašinu koja sve radi – to je to!

Živahna LED konzola daje važne povratne informacije o vašem vježbanju, kao što su vrijeme, udaljenost, kalorije, kalorije po satu, SPM,  i broj otkucaja srca. Postoji i veliki izbor programa, uključujući Test fitnesa, Ciljani broj otkucaja srca, Sagorijevanje masti i Intervali koji vas drže motiviranim dok postižete svoje ciljeve u fitnesu. Integrirani mjerači otkucaja srca na rukohvatima osigurat će vam da radite unutar ispravne mete za maksimalnu korist.

Potpuno samohodni S3x može se postaviti bilo gdje, dok dizajn pogona remenom nudi glatko, fluidno kretanje pružajući zaista izvanredno iskustvo vježbanja. Elegantan i elegantan, a ipak napravljen da izdrži Matrix S3x neophodna je oprema za svakoga ko se ozbiljno želi dovesti u formu.

 

Opis

DIMENZIJE: 114 x 79 x 179 cm (D x Š x V)
Prikaz povratnih informacija:  Vrijeme, brzina, popeti spratovi, kalorije, vati, nivo, broj otkucaja srca, SPM
Mjerenje otkucaja srca: na ručkama
Način napajanja:  Samostalno
Težina proizvoda:  95 kg

Dodatne informacije

Težina 95 kg
Dimenzije 114 × 79 × 179 cm
Model

MATRIX S3X

Profesionalna ili kućna

Profesionalna oprema

Stanje

Polovno

Tip opreme

Cardio

Recenzije

Još nema recenzija!

Budite prvi koji će napisati recenziju proizvoda

*

Nakon izvršene narudžbe, kontaktiraćemo Vas kako bi se dogovorili oko detalja vezanih za Vašu narudžbu. Informacije o poštarini Poštarina po kilaži 9KM-30kg, 13KM-40kg, 18KM-50kg, 23KM-60kg, 30KM-100kg, 40KM-150kg, 45KM-200kg…
Top