Najveći izbor fitnes opreme na Balkanu!

PROTEINI.SI JOGA MASAŽNI VALJAK, 33cm, crni

40.00KM

  • Za masažu prije i nakon vježbanja
  • Za povećanu fleksibilnost mišića, regeneraciju, opuštanje mišića i zdravlje
  • Tvrdoća: srednja

Opis

Pjenasti valjak odlično je i nezamjenjivo sredstvo u fizioterapiji, pilatesu, jogi, fitnesu i rehabilitaciji. Njegova specijalnost je u tome što provodimo samo-masažu vlastitom težinom i tako razbijamo tačku bola ili napetosti.

Pjenasti valjak idealan je za masažu mekih tkiva, jačanje jezgra mišića, istezanje i povećanje mišićne fleksibilnosti.

Valjak isteže mišiće, opušta i uklanja kvržice u mišićima, jer je dizajniran posebnim oblikom sa kvržicama koje su tvrde, ali fleksibilne i imaju jednak učinak kao palčevi masera.

Neagresivna masaža mišića povećavaće fleksibilnost svakodnevnim korištenjem masažnog valjka, poboljšavajući na taj način vašu vježbu i napredak. Manja napetost mišića također će vam poboljšati san.

Upotreba Yoga masažnog valjka pogodna je i za druge sportove i vrlo je razumno uključiti se u program regeneracije prije i nakon svakog vježbanja.

Cilindar je izrađen od guste pjene koja se nakon duge upotrebe ne deformira i ima šuplju unutrašnjost u koju možete spremiti bocu ili ručnik za trening.

KARAKTERISTIKE:

Dužina: 33 cm
Prečnik: 14 cm
Materijal: gusta pjena
Tvrdoća: srednja
Boja: Crna

Dodatne informacije

Profesionalna ili kućna

Kućna oprema, Profesionalna oprema

Stanje

Novo

Tip opreme

Rekviziti

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Nakon izvršene narudžbe, kontaktiraćemo Vas kako bi se dogovorili oko detalja vezanih za Vašu narudžbu. Informacije o poštarini Poštarina po kilaži 9KM-30kg, 13KM-40kg, 18KM-50kg, 23KM-60kg, 30KM-100kg, 40KM-150kg, 45KM-200kg…
Top