Najveći izbor fitnes opreme na Balkanu!

SkiErg – skijaški ergometar

1,800.00KM

Veličina sprave: 1300 * 600 * 2140mm
Težina sprave: 45kg
Podešavanje:  10 nivoa opterećenja
Maksimalna težina korisnika:  250kg
Okvir materijala Aluminijska legura

Opis

SkiErg čini sport nordijskog skijanja dostupnim svima. Dugo je poznato da pruža jedan od najtežih treninga u okolini, nordijsko skijanje razvija i snagu i izdržljivost i vježba noge, kao i ruke i jezgro. SkiErg se može koristiti i za dvoručni i za klasičnu tehniku naizmeničnih ruku.

SkiErg koristi sisteme otpora zamašnjaka i elektroničke sisteme praćenja, otpor mu daje vazduh koji je generiše snagom korisnika. Osim što je izdržljiv i dobro izgrađen, SkiErg je takođe sofisticiran, sa naprednim monitorom koji pruža trenutne, tačne podatke o performansama.

Bez obzira jeste li elitni skijaš koji je u potrazi za poboljšanjem svojih sposobnosti za sudjelovanje u sportu, ljubitelj vikenda koji želi ući u formu za skijašku sezonu ili samo neko ko traži sjajan trening, SkiErg će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Dodatne informacije

Stanje

Novo

Tip opreme

Cardio

Profesionalna ili kućna

Profesionalna oprema

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Nakon izvršene narudžbe, kontaktiraćemo Vas kako bi se dogovorili oko detalja vezanih za Vašu narudžbu. Informacije o poštarini Poštarina po kilaži 9KM-30kg, 13KM-40kg, 18KM-50kg, 23KM-60kg, 30KM-100kg, 40KM-150kg, 45KM-200kg…
Top